Notice: Funkce register_sidebar nebyla použita správným způsobem. Definovaná oblast pro widgety (např. postranní panel) s názvem "Postranní panel 1" neobsahuje parametr id, takže byla automaticky použita doporučená výchozí hodnota "sidebar-1". Doplňte prosím na příslušné místo parametr id s hodnotou "sidebar-1", aby mohlo být zachováno stávající rozmístění widgetů, a přitom zmizelo upozornění na nesprávné použití funkce. Další informace o testování programu a hledání chyb naleznete v manuálu na stránce Ladění ve WordPressu (anglicky). (Tato zpráva se nově zobrazuje od verze 4.2.0.) in /home/domains/mobil-v-hodinkach.info/web/public/wp-includes/functions.php on line 5905 Mobil v hodinkách » Základní funkce

Základní funkce

mobil v hodinkáchOslovit mnoho zákazníků by mobil v hodinkách nemohl jen tak, proto nabízí celou řadu zajímavých funkcí, stejně jak klasický mobil a dokonce i něco navíc. Někoho by mohlo napadnout, jak se s takovýma hodinkami dá volat, naštěstí je součástí balení také bluetooth sluchátko, díky kterému budete volat pohodlněji, než s mobilem u ucha. Stejně tak můžete pomocí sluchátka poslouchat svou oblíbenou hudbu nebo cd s mp3.

 

Originální Watch phone – Q7 hodinky s mobilem lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Ovládat hodinky lze prstem, lépe se však ovládají pomocí stylusu (známe z různých dotykových telefonů a podobně), kterým můžete ovládat vaše hodinky jak se vám zlíbí. Mobil v hodinkách disponuje kvalitním dotykovým displejem, který dokáže přehrávat filmy, seriály nebo fotky. Někdo by asi nečekal, že takové hodinky můžou mít zabudovaný digitální fotoaparát a kameru. Často bývá čočka umístěna na straně hodinek, můžete tak nahrávat a fotit, aniž by si toho někdo mohl všimnout – kdo by čekal, že jej nahráváte hodinkami?

Mnoho z hodinek má dokonce i české menu, ale i v anglickém je orientace jednoduchá a není problém najít to, co potřebujete. Samozřejmostí je psaní sms nebo přítomnost čtení e-books. Jak jste si určitě všimli, hodinky dokážou zastoupit váš mobilní telefon v mnoha ohledech a vypadají opravdu dobře, elegantně a zároveň dokáží mnoho zajímavých věcí. Pokud vás zajímá, jaké typy a za ceny těchto mobilů v hodinkách existují, určitě nezapomeňte na další stránky.